MyHealth 4 U

MyHealth 4 U merupakan Kedai online rasmi kepada syarikat My Health Dot Com (002001269-A) yang didaftarkan dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia pada 12 Dec 2010. My Health 4 U menyediakan pelbagai produk kesihatan dan juga kosmetik yang terbaik untuk pelanggan .hanya yang terbaik dari kami untuk anda adalah matlamat membawakan produk yang berkualiti untuk kesihatan bersama. Ur Health We Care adalah Visi kami utk pelanggan yang banyak memberikan sokongan kepada tertubuhnya My health 4 u .

Produk kesihatan Worldwellness, Hr Marketing Susu kambing, Beauty Umairah,1001 Umar, Kosmetik Ronasutra, SimplySiti Semua Dihujung Jari Anda

MAYBANK AKAUN
106173049591
tengku asmadi ku din

Cimb bank

14081253524529

p/s:

Penghantaran barang (charge courier)di kenakan sebanyak RM10 .Untuk kawasan semenanjung malaysia dan RM15 untuk Sabah Sarawak. (Penghantaran di jamin esok sampai!!)

UTK MEMUDAHKAN PEMBELIAN ANDA,MENEMPAH TEMPAHAN PRODUK MELALUI CALL ATAU TERUS SMS KE 013 - 2520705 (asmadi).

Boleh Juga emailkan sebarang pertanyaan mengenai Produk ke email myhealth4u@gmail.com

Pelawat Terkini

::Jom Borak Produk::

13.4.11

Minuman Sihat ..JOM SIHAT 


Jom Minum ..apa kata tengahari ni lupakan makan nasi dan cuba minuman pokcik ni 
nak resepinyaa ..pokcik leh aje nak bagi benda mudah dan senang 
bahan-bahannya
1 biji Epal Hijau 
10 biji anggur merah nak lebih pun ok 
4 biji kurma 
1 cawan air ..blend aje leh minum Fress JOM SIHAT 

10 comments:

  1. minuman sht...tak perlu tmbh gula sbb tamar tu dah manis..nice!

    ReplyDelete
  2. Lydia ..minuman sihat dan kenyang ..utk berdiet pun boleh ni ..betul tu manisan dari buah kurma dan tak perlu tambah ap2 lagi ..terima kasih ya ~

    ReplyDelete
  3. nak..nak..hantar mai kulim 1 jag..
    jus buah2an actually tak payah tambah gula..kalau dibubuh gula..hilang segala khasiat..

    ReplyDelete
  4. Kamsiah ...kalau yg fresh sure best kan ..tu sbb saya masukkan kurma ..dapat rasa manis kurma tu yg best..kasi alamat nak pos hehhe

    ReplyDelete
  5. eeewww cedap yehhh!!! nk try nk try!!

    ReplyDelete
  6. asmadi, sgt menyelerakan minuman ini...uuu hany selalu buat epal susu jer, takpernah pulak mix kan dgn anggur

    ReplyDelete
  7. Leeya ...sedappp ..memang kena try tu ..selamat mencuba

    Mzhany..sgt mengenyangkan pun ada gak ni ..boleh pelbagaikan ikut selera macam saya ni suka aje tambah apa2 ..

    ReplyDelete
  8. alamak, baru lepas lunch.....camne nak diet ni. nak cuba gak lah! nampak sedap jer......

    ReplyDelete
  9. hitam manis..:)
    boleh tu cuba memang sedap sungguh tak menyesal mencubaa..ni cara diet yg sgt sihat :)

    ReplyDelete
  10. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete